Werken bij Spark Holland
  • ✓ Samenwerken aan 'better sample care'
  • ✓ Best in class technologie
  • ✓ In een gedreven en nuchter team

Vacatures

Better sample care Spark Holland

Better sample care.

Spark Holland is dé expert in monstervoorbereiding voor vloeistofchromatografie. Wij ontwerpen en produceren precisieapparaten voor de analytische, farmaceutische en klinische industrie, van ziekenhuizen tot kwaliteitslaboratoria. Wereldwijd zijn meer dan 30.000 van onze apparaten in gebruik.

Werken bij Spark Holland betekent meewerken aan de ontwikkeling van innovatieve, gepatenteerde technologieën. En wij zijn meer dan alleen een technologiebedrijf! We ondersteunen onze klanten in ieder onderdeel van de levenscyclus van een product. Van industrieel ontwerp tot elektronica en van training tot analytische ondersteuning.

Trots op Spark

Binnen Spark heerst een no nonsense mentaliteit, we werken hard en zijn rechtdoorzee. We gaan niet snel een uitdaging uit de weg en werken graag samen toe naar een succesvol einddoel. Wij zijn trots op het feit dat onze instrumenten worden gezien als kwaliteitsproducten en over de hele wereld worden gebruikt door toonaangevende bedrijven binnen onze industrie. Sparkers hebben hart voor de zaak en vinden het belangrijk om op een informele manier met elkaar om te gaan.

Binnen Spark werk je samen met veel verschillende typen mensen. Iedereen heeft respect voor elkaar en leert van elkaar. Alle input is altijd welkom, ieders kennis en kunde wordt gewaardeerd. Jezelf blijven ontwikkelen als persoon en in je vak wordt enorm gestimuleerd. Onze innovatieve werkomgeving is geschikt voor zowel starters als voor personen die op zoek zijn naar een uitdagende volgende stap in hun carrière. En naast ons werk? Wij zijn altijd in voor een leuke activiteit, op het werk maar ook naast het werk. Van klaverjassen in de pauze tot een leuke toertocht op de mountainbike na werktijd.

 

Een geolied team

Spark ondersteunt bedrijven gedurende de volledige levenscyclus van een product. Van het initiële onderzoek en ontwerp tot aan training, support en supply chain management. Daarvoor zijn we georganiseerd in vier afdelingen.

Research & Development Spark

Research & development

Hier ontwerpen en ontwikkelen we toekomstige apparatuur en technologie, zoals geautomatiseerde laboratoriuminstrumenten voor de analytische en chemische markt. Wil je weten hoe we werken?
Lees meer →

Spark Holland Commercial Operations

Commercial operations

Dit team is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Spark. Samen werken zij dagelijks aan het commerciële succes van ons en onze klanten op verschillende manieren en vanuit diverse disciplines.
Lees meer →

Operations

Onze collega’s van Operations zorgen ervoor dat alle producten tijdig en goed geproduceerd en geleverd worden. Deze afdeling vervult twee belangrijke hoofdtaken: inkoop en logistiek & assemblage.
Lees meer →

Support

De afdeling Support zorgt voor de productkwaliteit in de breedste zin van het woord: van de digitale infrastructuur van Spark tot aan de kwaliteitswaarborging van onze producten en diensten die wereldwijd gebruikt worden. Lees meer →

Vacatures

Accountmanager

Heb jij passie voor techniek en in het bijzonder voor hoogwaardig laboratorium instrumentarium? Kom dan werken in de hightech en dynamische werkomgeving van Spark Holland! Lees verder →

Embedded software engineer

Heb jij talent voor het ontwikkelen van embedded software voor hightech instrumenten? Kom dan werken in het multidisciplinair team aan innovatieve instrumenten en technologieën bij Spark Holland! Lees verder →

Technisch inkoper

Heb jij passie voor onderhandelen en deals sluiten? Kom dan werken in de hightech en dynamische werkomgeving van Spark Holland! Lees verder →

Software engineer

Heb jij talent voor het ontwikkelen van desktop applicaties voor de aansturing van hightech instrumenten? Kom dan werken in het multidisciplinair team aan innovatieve instrumenten en technologieën bij Spark Holland! Lees verder →

 

Sparkers aan het woord

Peter Ringeling

Product specialist

“Altijd net dat extra stapje zetten voor de klant, dat is typisch Spark!”

Sonja van der Laan

Vice President Operations

“Ons credo? We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!”

Otto Halmingh

Technology & product management director

“Hoe complex het probleem ook is, wij vinden altijd een innovatieve oplossing.”

Sta jij hier binnenkort?

“We zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals met passie voor hun vak.”

Stages

Op zoek naar een leuke stage- of afstudeerplek? Bij Spark zijn stagiaires altijd welkom! Stuur een open sollicitatie, dan gaan wij op zoek naar een passende stage voor jou.

Spark Holland Emmen

Waar een klein land groot in kan zijn

Met dertig jaar continue innovatie heeft Spark Holland een reputatie gevestigd als toonaangevende leverancier van technologie voor precisieinstrumenten voor laboratoria. Vooral op het gebied van monstervoorbereiding en online SPE is Spark Holland altijd een voorloper geweest met een uitgebreide lijst aan innovaties en patenten. En die lijst zal alleen maar blijven groeien!

Back to Top