Department

Operations

Onze collega’s van Operations zorgen ervoor dat alle producten tijdig en goed geproduceerd en geleverd worden. Deze afdeling vervult twee belangrijke hoofdtaken: inkoop en logistiek & assemblage.

Meer over Operations

Maarten de Jong - product engineer Spark Holland

Inkoop & logistiek

Inkoop & Logistiek verzorgt de productieplanning, plaatst alle bestellingen, zorgt dat alles op tijd binnen komt en verwerkt alle goederen en ontvangsten. Net als de rest van Spark weet ook dit team van aanpakken. Typerend voor de Spark cultuur is een proactieve houding en het het letterlijk aanpakken (en verwerken) van materialen. Onze collega’s van Inkoop & Logistiek hebben een echte spilfunctie binnen het bedrijf. De planner staat in nauw contact met sales support, de sales afdeling en research & development om de planning te maken en ervoor te zorgen dat bestelde goederen op het juiste moment gereed zijn. De inkoopafdeling is ook faciliterend aan de hele organisatie, met als belangrijkste klant de collega’s van assemblage.

Assemblage

Waar zou Spark zijn zonder haar productiemedewerkers? In een enthousiast team alle producten assembleren die door je collega’s van research & development zijn ontwikkeld en daarna door sales zijn verkocht. Het één kan niet zonder het ander en dat maakt alles wat we bij Spark doen teamwork! Als assemblagemedewerker lever je een grote bijdrage aan het uiteindelijke product. Je assembleert instrumenten volgens de instructies uit ons eigen Spark Informatie Systeem, voert kwaliteitscontroles uit en werkt samen met je collega’s aan diverse producten tegelijk. Als het product is geassembleerd, gaat een collega het product in een laboratoriumomgeving analytisch testen. We willen tenslotte zeker weten dat wat we leveren aan onze klanten voldoet aan alle specificaties! Zijn de instrumenten getest en goedgekeurd? Inpakken en versturen maar!

products spark holland

Kom ook werken bij Spark!

Bij Spark Holland zijn we altijd op zoek naar getalenteerde professionals met passie voor hun vak! Kijk daarom hier bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waar een klein land groot in kan zijn

Met dertig jaar continue innovatie heeft Spark Holland een reputatie gevestigd als toonaangevende leverancier van technologie voor precisieinstrumenten voor laboratoria. Vooral op het gebied van monstervoorbereiding en online SPE is Spark Holland altijd een voorloper geweest met een uitgebreide lijst aan innovaties en patenten. En die lijst zal alleen maar blijven groeien!

Sparkers aan het woord

Gertjan Rocks - Manager Software and Electronics - Spark Holland

Gertjan Rocks

Manager Software and Electronics
“Hoe complex het probleem ook is, wij vinden altijd een innovatieve oplossing.”
Edwin Görtz - Service Engineer - Spark Holland

Edwin Görtz

Service Engineer
“Altijd net dat extra stapje zetten voor de klant, dat is typisch Spark Holland!”
Lisa Hoge - Accountmanager - Spark Holland

Lisa Hoge

Accountmanager
“Het onderhouden van internationale relaties maakt ons heel interessant.”