Afdeling

Commercial Operations

Dit team is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Spark. Samen werken zij dagelijks aan het commerciële succes van ons en onze klanten op verschillende manieren en vanuit diverse disciplines.

Meer over Commercial Operations

Maarten de Jong - product engineer Spark Holland

Analytical & technical support

Ons support team bestaat uit product- en servicespecialisten. Zij zijn verantwoordelijk voor zowel de inhoudelijke als het technische ondersteuning van onze OEM-partners. Het team werkt nauw samen met de technische medewerkers en specialisten van onze klanten. Spark specialisten ondersteunen de klant onder andere door het begeleiden van projecten en het implementeren van nieuwe Spark producten. Ze maken service video’s en verzorgen klantspecifieke trainingen.

Sales

De accountmanagers van de afdeling Sales werken nauw en actief samen met onze klanten, van grote beursgenoteerde bedrijven tot kleine startups. Zij ontfermen zich over onze bestaande en toekomstige klanten, waarbij ze streven naar een langdurige relatie. OEM-partnerships zijn altijd meerjarige samenwerkingen. Waar zijn onze klanten te vinden? Eigenlijk overal op de wereld, van Europa en Noord Amerika tot Azië. Reizen behoort dus ook tot de hobby’s van onze accountmanagers, aangezien zij met regelmaat onze klanten lokaal bezoeken.

products spark holland
Maarten de Jong - product engineer Spark Holland

Business development

De Business development afdeling zet de lijnen uit om nieuwe kansen te ontdekken in de markten die wij bedienen. Er wordt proactief gekeken naar mogelijke opportunities, binnen en buiten onze klantenkring. Continue zijn wij samen met onze klanten op zoek naar het vervullen van klantdromen. Nieuwe ontwikkelingen in de technologie en de markt, worden binnen dit team onder de loep genomen.

Marketing

De externe communicatie en positionering van Spark wordt gecoördineerd door Marketeers. Zij zijn het brein achter de look en feel van Spark. Denk hierbij aan het organiseren en onderhouden van onze website en het Spark LinkedIn profiel. Ook is Spark jaarlijks op (internationale) beurzen te vinden, dé uitgelezen kans voor onze accountmanagers om bestaande en potentiële klanten te spreken en voor de business development managers om op zoek te gaan naar nieuwe kansen. Alle beursactiviteiten vallen onder de verantwoordelijkheid van onze marketing collega’s.

products spark holland

Kom ook werken bij Spark!

Bij Spark Holland zijn we altijd op zoek naar getalenteerde professionals met passie voor hun vak! Kijk daarom hier bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waar een klein land groot in kan zijn

Met dertig jaar continue innovatie heeft Spark Holland een reputatie gevestigd als toonaangevende leverancier van technologie voor precisieinstrumenten voor laboratoria. Vooral op het gebied van monstervoorbereiding en online SPE is Spark Holland altijd een voorloper geweest met een uitgebreide lijst aan innovaties en patenten. En die lijst zal alleen maar blijven groeien!

Sparkers aan het woord

Gertjan Rocks - Manager Software and Electronics - Spark Holland

Gertjan Rocks

Manager Software and Electronics
“Hoe complex het probleem ook is, wij vinden altijd een innovatieve oplossing.”
Edwin Görtz - Service Engineer - Spark Holland

Edwin Görtz

Service Engineer
“Altijd net dat extra stapje zetten voor de klant, dat is typisch Spark Holland!”
Lisa Hoge - Accountmanager - Spark Holland

Lisa Hoge

Accountmanager
“Het onderhouden van internationale relaties maakt ons heel interessant.”