Department

Support

De afdeling Support zorgt voor de productkwaliteit in de breedste zin van het woord: van de digitale infrastructuur van Spark Holland tot aan de kwaliteitswaarborging van onze producten en diensten die wereldwijd gebruikt worden.

Meer over Support

Maarten de Jong - product engineer Spark Holland

IT

Onze IT-collega’s zorgen ervoor dat de digitale infrastructuur van Spark op rolletjes loopt. Ze verzorgen de digitale werkomgeving van alle collega’s, zowel voor thuiswerken als op kantoor. Daarnaast ondersteunen ze bij het implementeren van digitale processen die we dagelijks nodig hebben voor kwaliteitscontrole, productontwikkeling, financiële administratie en commerciële klantondersteuning.

Quality Assurance

Bij Spark geven we heel veel aandacht aan de kwaliteitswaarborging van onze producten en diensten. Spark is gecertificeerd om medische apparatuur te ontwikkelen en te leveren over de hele wereld en daarvoor moeten alle kwaliteitsprocessen volledig op orde zijn en in lijn met wereldwijde wet- en regelgeving. Dat is de verantwoordelijkheid van de afdeling Quality Assurance. Daarnaast zorgt het Quality Assurance team ervoor dat we continu bezig blijven met het analyseren en verbeteren van onze processen.

products spark holland
Maarten de Jong - product engineer Spark Holland

Finance

Spark heeft leveranciers en klanten over de hele wereld. Ons Finance team waarborgt dat Spark financieel gezond blijft en zorgt o.a. voor het correct afhandelen van facturatie, inkoop- en verkooporders en de financiële administratie.

Human resources

Vanwege onze groei zijn we altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Het vinden van nieuwe collega’s doen we zelf en in samenwerking met onze recruitment partners. Onze collega’s zijn het hart van onze organisatie en we besteden daarom veel energie aan de tevredenheid van medewerkers. Veel van onze collega’s werken al meer dan 15 jaar Spark en daar zijn we erg trots op!

products spark holland

Kom ook werken bij Spark!

Bij Spark Holland zijn we altijd op zoek naar getalenteerde professionals met passie voor hun vak! Kijk daarom hier bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waar een klein land groot in kan zijn

Met dertig jaar continue innovatie heeft Spark Holland een reputatie gevestigd als toonaangevende leverancier van technologie voor precisieinstrumenten voor laboratoria. Vooral op het gebied van monstervoorbereiding en online SPE is Spark Holland altijd een voorloper geweest met een uitgebreide lijst aan innovaties en patenten. En die lijst zal alleen maar blijven groeien!

Sparkers aan het woord

Gertjan Rocks - Manager Software and Electronics - Spark Holland

Gertjan Rocks

Manager Software and Electronics
“Hoe complex het probleem ook is, wij vinden altijd een innovatieve oplossing.”
Edwin Görtz - Service Engineer - Spark Holland

Edwin Görtz

Service Engineer
“Altijd net dat extra stapje zetten voor de klant, dat is typisch Spark Holland!”
Lisa Hoge - Accountmanager - Spark Holland

Lisa Hoge

Accountmanager
“Het onderhouden van internationale relaties maakt ons heel interessant.”