Werken bij Spark Holland

Better Sample Care.

Spark Holland is dé expert in monstervoorbereiding voor vloeistofchromatografie. Wij ontwerpen en produceren precisieapparaten voor de analytische, farmaceutische en klinische industrie, van ziekenhuizen tot kwaliteitslaboratoria. Wereldwijd zijn meer dan 30.000 van onze apparaten in gebruik.

Werken bij Spark Holland betekent meewerken aan de ontwikkeling van innovatieve, gepatenteerde technologieën. En wij zijn meer dan alleen een technologiebedrijf! We ondersteunen onze klanten in ieder onderdeel van de levenscyclus van een product. Van industrieel ontwerp tot elektronica en van training tot analytische ondersteuning.

In een gedreven en nuchter team werken we dagelijks samen aan Better Sample Care!

Werken bij Spark Holland

Experts in liquid sample preparation

Wereldwijde klantenkring

Werken voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

Experts in liquid sample preparation

Innovatieve technologie

Samen werken aan de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het vakgebied.

Experts in liquid sample preparation

No-nonsense mentaliteit

Handen uit de mouwen en recht door zee, dat is wat de mensen bij Spark Holland kenmerkt.

Experts in liquid sample preparation

Ontwikkel mogelijkheden

Gestimuleerd worden om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon en in je vak.

Experts in liquid sample preparation

Leren van en met elkaar

Leren van de kennis en ervaring binnen een groot en multidisciplinair team.

“We are a unique and reputable key player when it comes to liquid sample preparation for analytical analysis worldwide. I am extremely proud of our team of specialists who strive for success and innovation every single day. Besides having a strong team spirit, it is important to me that every colleague feels fit and can recharge after working hours.”

Click here for the full article about Spark, ‘Renowned worldwide in the analytical industry, but unknown in the region’.

Florian van der Hoeven
CEO

Vacatures

Open sollicitatie stageplek

Spark Holland staat altijd open voor nieuw talent!
Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage?

Neem contact met ons op!

Trots op Spark

Binnen Spark heerst een no nonsense mentaliteit, we werken hard en zijn rechtdoorzee. We gaan niet snel een uitdaging uit de weg en werken graag samen toe naar een succesvol einddoel. Wij zijn trots op het feit dat onze instrumenten worden gezien als kwaliteitsproducten en over de hele wereld worden gebruikt door toonaangevende bedrijven binnen onze industrie. Sparkers hebben hart voor de zaak en vinden het belangrijk om op een informele manier met elkaar om te gaan.

Binnen Spark werk je samen met veel verschillende typen mensen. Iedereen heeft respect voor elkaar en leert van elkaar. Alle input is altijd welkom, ieders kennis en kunde wordt gewaardeerd. Jezelf blijven ontwikkelen als persoon en in je vak wordt enorm gestimuleerd. Onze innovatieve werkomgeving is geschikt voor zowel starters als voor personen die op zoek zijn naar een uitdagende volgende stap in hun carrière. En naast ons werk? Wij zijn altijd in voor een leuke activiteit, op het werk maar ook naast het werk. Van klaverjassen in de pauze tot een leuke toertocht op de mountainbike na werktijd.

Een geolied team

Spark ondersteunt bedrijven gedurende de volledige levenscyclus van een product. Van het initiële onderzoek en ontwerp tot aan training, support en supply chain
management. Daarvoor zijn we georganiseerd in vier afdelingen.

Maarten de Jong - product engineer Spark Holland

Research & development

Hier ontwerpen en ontwikkelen we toekomstige apparatuur en technologie, zoals geautomatiseerde laboratoriuminstrumenten voor de analytische en chemische markt. Wil je weten hoe we werken?

Commercial operations

Dit team is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Spark. Samen werken zij dagelijks aan het commerciële succes van ons en onze klanten op verschillende manieren en vanuit diverse disciplines.

products spark holland
Maarten de Jong - product engineer Spark Holland

Operations

Onze collega’s van Operations zorgen ervoor dat alle producten tijdig en goed geproduceerd en geleverd worden. Deze afdeling vervult twee belangrijke hoofdtaken: inkoop en logistiek & assemblage.

Support

De afdeling Support zorgt voor de productkwaliteit in de breedste zin van het woord: van de digitale infrastructuur van Spark Holland tot aan de kwaliteitswaarborging van onze producten en diensten die wereldwijd gebruikt worden.

products spark holland

Sparkers aan het woord

Gertjan Rocks - Manager Software and Electronics - Spark Holland

Gertjan Rocks

Manager Software and Electronics
“Hoe complex het probleem ook is, wij vinden altijd een innovatieve oplossing.”
Edwin Görtz - Service Engineer - Spark Holland

Edwin Görtz

Service Engineer
“Altijd net dat extra stapje zetten voor de klant, dat is typisch Spark Holland!”
Lisa Hoge - Accountmanager - Spark Holland

Lisa Hoge

Accountmanager
“Het onderhouden van internationale relaties maakt ons heel interessant.”