Commercial operations
  • ✓ Analytical & technical support
  • ✓ Business development
  • ✓ Sales support
  • ✓ Sales & marketing

Vacatures

Analytical & technical support

Ons support team bestaat uit product- en servicespecialisten. Zij zijn verantwoordelijk voor zowel de inhoudelijke als het technische ondersteuning van onze OEM-partners. Het team werkt nauw samen met de technische medewerkers en specialisten van onze klanten. Spark specialisten ondersteunen de klant onder andere door het begeleiden van projecten en het implementeren van nieuwe Spark producten. Ze maken service video’s en verzorgen klantspecifieke trainingen.

Sales

De accountmanagers van de afdeling Sales werken nauw en actief samen met onze klanten, van grote beursgenoteerde bedrijven tot kleine startups. Zij ontfermen zich over onze bestaande en toekomstige klanten, waarbij ze streven naar een langdurige relatie. OEM-partnerships zijn altijd meerjarige samenwerkingen. Waar zijn onze klanten te vinden? Eigenlijk overal op de wereld, van Europa en Noord Amerika tot Azië. Reizen behoort dus ook tot de hobby’s van onze accountmanagers, aangezien zij met regelmaat onze klanten lokaal bezoeken.

Business development

De Business development afdeling zet de lijnen uit om nieuwe kansen te ontdekken in de markten die wij bedienen. Er wordt proactief gekeken naar mogelijke opportunities, binnen en buiten onze klantenkring. Continue zijn wij samen met onze klanten op zoek naar het vervullen van klantdromen. Nieuwe ontwikkelingen in de technologie en de markt, worden binnen dit team onder de loep genomen.

Marketing

De externe communicatie en positionering van Spark wordt gecoördineerd door Marketeers. Zij zijn het brein achter de look en feel van Spark. Denk hierbij aan het organiseren en onderhouden van onze website en het Spark LinkedIn profiel. Ook is Spark jaarlijks op (internationale) beurzen te vinden, dé uitgelezen kans voor onze accountmanagers om bestaande en potentiële klanten te spreken en voor de business development managers om op zoek te gaan naar nieuwe kansen. Alle beursactiviteiten vallen onder de verantwoordelijkheid van onze marketing collega’s.

Sales support

Sales Support is de spin in het web van Spark. Dit team heeft dagelijks contact met klanten, maar ook wordt er nauw samengewerkt met alle afdelingen en collega’s van Spark. Er is geen dag hetzelfde. Sales Support houdt zich onder andere bezig met het verwerken van klantorders en het shipping proces. Ook is Sales Support een belangrijke schakel tussen Commercial Operations en Operations, waarbij het bewaken van de eisen en wensen van de klant van groot belang is. De tevredenheid van de klant staat bij Spark hoog in het vaandel en hier draagt Sales Support dagelijks aan bij.

Vacatures

Bij Spark Holland zijn we altijd op zoek naar getalenteerde professionals met passie voor hun vak! Kijk daarom hier bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Sparkers aan het woord

Peter Ringeling

Product specialist

“Altijd net dat extra stapje zetten voor de klant, dat is typisch Spark!”

Sonja van der Laan

Vice President Operations

“Ons credo? We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!”

Otto Halmingh

Technology & product management director

“Hoe complex het probleem ook is, wij vinden altijd een innovatieve oplossing.”

Sta jij hier binnenkort?

“We zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals met passie voor hun vak.”

Stages

Op zoek naar een leuke stage- of afstudeerplek? Bij Spark zijn stagiaires altijd welkom!
Stuur een open sollicitatie, dan gaan wij op zoek naar een passende stage voor jou.

Waar een klein land groot in kan zijn

Met dertig jaar continue innovatie heeft Spark Holland een reputatie gevestigd als toonaangevende leverancier van technologie voor precisieinstrumenten voor laboratoria. Vooral op het gebied van monstervoorbereiding en online SPE is Spark Holland altijd een voorloper geweest met een uitgebreide lijst aan innovaties en patenten. En die lijst zal alleen maar blijven groeien!

Back to Top